Brännskadad!

Nu har jag testat min nya locktång! Den var superenkel att använda, dock tog det lite tid eftersom jag har så mycket hår(extensions ju). Enda nackdelen för min del var att min plattång är svart och "den varma delen" på locktången är också svart, så därför tog jag tag i den och brände mig rejält! Kylde dock direkt med kallt vatten och har smort in med aloe vera gel så det lär vara bättre imorgon :) Aloe vera är för övrigt ett bra tips om man har bränt sig, eller har något annat hudproblem, det är bra mot allt!

Så. Galet. Kallt!

Helt sjukt kallt ute ju! hade iofs bara på mig shorts och en skjorta så får väl skylla mig själv kanske ? Nu är jag iaf hemma igen, har bytt om till Jasons gamla mjukisbyxor, linne och min nya hoodie från Svea. Håller på och kokar vatten till en kopp te och strax blir det nätshopping och satc/läsa bok :) Fast först prova min locktång!

zup?

Nu ska jag cykla iväg och köpa tidning, om den finns kvar! Sen när jag kommer tillbaks ska jag testa min nya locktång och sen kanske beställa något ur blondinbellas klädkollektion från bubbleroom.se? :)

böcker och beställning från eleven.se

När jag läste i chic häromdagen(var tvungen att läsa artikeln om "bloggorexi"), läste jag att Lauren Conrad har släppt fyra böcker, det visste inte jag! Så nu har jag beställt dem och de verkar riktigt bra, längtar tills jag får dem! Har adlibris app i telefonen så kan beställa böcker när jag vill! beställde också Blondinbellas bok för jag har inte läst den än.
Fick min beställning från eleven.se igår med förresten. har inte provat concealern än för min andra är fortfarande inte slut. Men jag har provat min facial mist som är superskön! och min lip injection från too faced som är awesome! :)

Tidningar!

Köpte Styleby och Bubbleroom magazine häromdagen och nu har jag gjort en helårsprenumeration på Styyleby! Man fick med ett makeup kit från bareminerals och 6 nr! Nu ska jag cykla iväg och se om jag kan få tag på Egoboost tidningen!

30-06-2011

Äntligen har jag kommit ikapp hihi! idag jobbade jag från 11-16. Det var inte så mycket att göra föutom att vi fick en stor dryckesleverans som jag fick bära till vårat förråd, svettigt! Men jag han skriva schema för resten av veckan och fixa i ordning iaf :) När jag slutade åkte jag till stan för lite shopping. Har aldrig haft en locktång så det köpte jag en, från Björn Axén Tools, ska testa den sen! Köpte även schampoo och balsam från Björn Axén och en duschtvål som luktar smultron från Björk & Berries. Sen köpte jag en vit klocka i plast med guldig blingad kant från Addiction by Jet Set, har tänkt köpa den jättelänge men det har lixom inte blivit av haha. Sen gick jag en sväng på stan. hade tänkt köpa en marinblå långkjol i bomull eller trikåtyg, men hittade ingen, någon som vet vart man kan hitta en? sitter och kollar lite på nätet just nu :) Letade också efter en snygg kofta eftersom det var så kallt och jag som trodde det skulle vara varmt tog ju ingen jacka med mig, fast hittade ingen snygg kofta alls faktiskt :/ Men jag gick in på espresso house och köpte en stor chailatte istl för att hålla värmen hihi :) passa även på att kpa en manhattan brownie som avr sjukt god! samt att skaffa ett coffee card, har tänkte göra det megalänge, men som vanligt har det inte blivit av haha :)

Onsdag!

Onsdagen innebar bara jobb och efter det mys med Jason! Tror inte det hände något speciellt, men det var sjukt varmt iaf! Hade hellre legat på stranden med en bok typ hihi :)

Magnus födelsedag!

I tisdags fyllde Magnus år! Vi firade med att grilla med hela familjen :) Jag köpte ju en present tidigare i veckan och det var InFlames nya skiva som han blev jätteglad över! sjukt svårt med presenter så alltid kul när någon blir nöjd :)

reebook easytone!

Nu har jag äntligen köpt ett par reebook easytone skor! det blev svarta istl för rosa och kanske en halv storlek för små, men jag ville ju verkligen ha dem! :p hade dem när jag jobbade igår och idag och till en början fick jag lite skoskav och blev trött i fötterna men jag vänjer mig! Hoppas nu att de funkar som jag vill hihi :)

Mer shopping hihi

I måndags kväll kom Jason hit och då kollade han, jag och Micke på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter men den handlar om legosoldater som ska skydda en man medan han undersöker en sak i en bunker och där är en massa konstiga nazistsoldater från andra världskriget som inte kan dö typ. sjukt läskig.
I tisdags gick jag och Jason till lager 157 så jag fick shoppat lite mer hihi :) Älskar verkligen den butiken! de har så sjukt mycket snygga och billiga kläder och märkeskläder till halva priset, blir helt lycklig! Jag köpte två ljuda tunna sjalar med blomtryck, en ganska kort grå tröja i sweatshirt tyg med patches på armbågarna i brun mockaimitation, ett par ljusa jean från dr. denim med slitningar fram, en röd rutig flannellskjorta från svea, en kort grå zip hoodie från svea, en vit skjorta med svarta och ljusblå smala ränder/rutor (som jag har på mig idag), ett randing/rutigt linne i vitt/grått/blått från bondelid, två par trosor från svea och ett par trosor från frank dandy. Känns onödigt att lägga upp bilder med tanke på att jag inte har någon bra kamera men har iaf försökt förklara hyffsat :) supernöjd med mina köp iaf :)

Måndag!

I måndags var jag ledig hela dagen! Micke (min lillebror) kom hem till oss och sen gick vi en promenad i Höganäs. Jag kände att jag behöde ett marinblått nagellack så vi gick först till gruvtorgets parfymeri och där hittade jag precis den färgen jag ville ha; Blue Jeans från IsaDora, superfräsch färg! Sen gick vi till Lager 157, tyckte det var en lagom promenad fast egentligen var det rätt långt :p där shoppade vi loss lite grana, fast jag köpte bara en piké och en (herr)cardigan, de för tjejer brukar alltid vara så korta och jag är ju rätt lång (178cm). Båda tröjorna var i marinblått, har fått lite dille på det haha :) Micke köpte bl.a. en lite tjockare grå kavaj från fifth avenue shoe repair, supersnygg till hösten :)

Senaste uppdateringen...

...var alltså i söndags. Då jobbade jag mer eller mindre hela dagen fast fick sluta lite tidigare så at jag och Josef kunde hinna med bussen hem utan att behöva vänta i Mölle en timme som i lördags haha. Josef hade även med sig sin söta flickvän Sophia på förmiddagen för hon ska jobba me doss i sommar och vara ute i serveringen med mig :) Så hon avr ute och provjobbade och det gick jättebra! Jag försökte lära henne så mycket som möjligt på rätt kort tid så det blev säkert förvirrande men hon skötte sig utmärkt, kul! :)

Förlåt för dålig uppdatering!

Jag har haft fullt upp med jobbet och när ajg har varit ledig har jag varit med min älskade Jason <3 men jag skriver lite inlägg nu under dagen så får ni en liten uppdatering :)

Redo för en ny dag!

Skriver bara ett snabbt inlägg nu innan jag måste sticka till jobbet! Tror det blir sent idag med tanke på vilket fint väder det är, så jag måste cykla lite tidigare för att hinna inom affären för det hinner jag nog itne ikväll. Men idag har jag iaf hjälp i serveringen och det är ju alltid något, sjukt tråkigt att vara ensam ju!
Nu har jag iaf gjort mig iordning förutom att jag inte har kunnat bädda sängen, för där ligger min katt och hon blir sjukt sur om man flyttar hennne haha.
Jag skriver förmodligen ett inlägg när jag kommer hem, och då blir det nog lite mer innehåll :)
Hoppas alla får en fortsatt trevlig helg!
Ciao

Handikappad utan mobil!

Idag stängde vi vid sju, men bussen gick inte förrän nio för det är ju helgdag och sånt. Men jag tönkte att jag ringer Magnus(min låtsaspappa) så kan han ju komma och hämta mig och Josef(Jasons lillebror) i Mölle och köra oss till Höganäs iaf så slipper vi vänta i en timme. Men då dog min mobil! Helt handikappad! Gick till vår chef och lånade hennes telefon, men då visar det sig att varken mamma eller Magnus är hemma och vart de än är har de inga telefoner med sig, suck! Så vi fick snällt gå till Systrarna på piren och ta en afterwork, vilken för min del innebar en cola light eftersom jag inte dricker för tillfället. Av ingen speciell anledning får jag väl tillägga, känner bara inte för det. Tilläggas bör att det är inte direkt världens glassigaste ställe där heller.
Nu är jag iaf hemma igen och föräldrarna är fortfarana m.i.a. Undrar vart de är? Kanske på Midsommardagsfest som Magnus chef har, eller hos vänner? Kanske rent av kidnappade?
Jag fick iaf äta upp resten av browniesen från igår utan att någon sa ifrån hihi.
Nu vet jag inte riktigt vaad jag ska göra, min mobil är fortfarande av, helt sjuuuuukt, känner mig helt förlamad. Får väl kolla satc som vanligt, har fortf några avsnitt kvar :)

Hmm...?

Var inne på youtube nu för skulle lyssna på Dessies låt och orkade inte starta spotify haha. Henne slåt är grymt bra och blir bara bättre och bättre varje gång man hör den typ, helt sjukt att hon bara är 17 år!
Men iaf, kollade såna rekommenderade klipp som baseras på vad man har kollat på, men där står såna saker som jag vet att jag inte har sett, typ som... fishing fail....?
nu ska jag iaf kolla satc som jag sa för en stund sen. är egentligen sjukt sugen på att göra något men orkar inte haha. Dessutom vet jag inte med vem isf så... Måste ska typ partypolare haha :)

Jag var förresten lite elak idag...

Mina föräldrar kom ut till mitt jobb i Mölle idag och där jobbar ju min pojkvän Jason också, så de frågade om han skulle hänga med mig hem ikväll och jag sa "nej vi har gjort slut", fast det har vi ju inte och kommer aldrig göra! Och jag vill aldrig se min Jason ledsen någonsin <3 Så jag fick jättedåligt samvete :(

Vädret!

Tycker jag hade tur med vädret idag, för det var inte för varmt för att ha min nya kofta! Gillar den sjukt mycket och kommer nog använda den mycket! Har en av de nya parfymerna på mig också; Outdoor shower fresh, den luktar gudomligt! Och när den utvecklas under dagen luktar den bara godare! Har känt lukten under dagen och tänkt "shit vad är det som luktar så gott?" och sen kommit på att det var den haha :)
Nu ska jag kolla satc! Har ju inte min älskling här så måste göra något för att fördriva tiden och tänka på något annat. Saknar min Jasonbaby galet mycket, nästan mer än vanligt <3

Mitt midsommarfirande

Blev en lagom dag på jobbet idag, varken för mycket eller för lite att göra och hann fixa en del inför imorgon! Tog bussen hem sju och var så sjukt sugen på den browniesen som jag och Jason bakade, så jag gjorde den idag med hihi... den blev minst lika god som sist men jag åt iaf inte lika mycket denna gången! Vart jordgubbar och grädde till med, mums!

Haha

Min kanin är seriöst knäpp! Vi har en sån "fluffig" matta som typ ser ut som gräs, fast den är beige. Och min kanin fick vara ute och skutta i huset idag och plötsligt såg jag hur han satt och liksom "betade" på mattan haha, mamma blev jätte arg och tyckte han kunde gå ut och äta gräs istl, men det verkar han inte vilja :p
Nu ska jag sminka mig och fixa håret sen är det bussen ut till Mölle som gäller! :)

Glad Midsommar!

Hoppas alla ska hitta på något kul idag och fira med vänner och familj :) själv ska jag jobba, men det blir säkert inte så mycket, ingen riktig restaurang dag och inte så fint väder. Fast jag drömde inatt att det kom folk vid ett på natten och ville ha mat för det var ju trots allt midsommar haha.

fastnade som vanligt framför datorn...

så det blir bara tandborstning osv och sen sängen!
men här har ni iaf receptet på browniesen jag bakade häromdagen:
http://brownies.se/hemliga-brownies/

let's call it a night!

Nu ska jag borsta tänderna osv och sen ska jag kolla lite på en serie som heter Pretty Little Liars. Läste om den idag och den ska vara som Gossip Girl så vi får väl se! :)

mina fynd

Vet att det är världens sämsta bildkvalitet men har bara mobilkameran. Ska se om jag kan låna en riktigt kamera till nästa gång.
Här är klänningarna, solglasögonen och sminkpuffen från H&M
Parfymerna och foundation från Kicks
Tröjan och armbandet från Gina Tricot

eleven.se

Nu har jag beställat saker från http://eleven.se/ de har så grymt mycket bra saker och dessutom billigare än i de flesta affärer. Det blev
1 st Too Faced Lip Injection Advanced Plumping system, världens bästa lipplumper
1 st TVÅL Miss Fix-it facial Mist/Makeup fixative, inte testat den förut men tänkte det kan vara skönt till sommaren när man jobbar och så
1 st Lily Lolo Mineral Cover Up concealer i färgen Barely Beige, anväder ju IsaDoras mineralmakeup men detta märket verkar mycket bättre och såg att bl.a. Blondinbella har tipsat om det

Lätt middag?

När jag kom hem idag skulle vi äta en enligt mina föräldrar lätt middag. Och när jag tänker lätt middag så tänker jag typ en sallad eller något? Men det blev korv, bacon, potatis, omelett, tzatziki och iofs grönsaker. Jag åt lite korv, en bit bacon, en potatis, sallad och knäckebröd, rätt nyttigt ändå :) Fast sen åt jag nutellamacka till efterätt haha, shame on me

Shopping!

Idag var jag ledig så jag frågade Karro om hon ville hänga med till stan, lön och sånt ju! Så vi träffades efter att hon hade varit på kurs. Fick sjukt dåligt samvete först för fick ta en senare buss, vi sa att vi skulle ses ett men jag var där tjugo över, sen kom inte hennes tåg förrän tjugo i ändå, så för en gångs skull var jag i tid haha! HAde dock tid att äta en McFlyrr Ballerina Kladdkaka medans jag väntade, såg en reklamskylt på väg in haha, den var supergod, men kanske inte riktigt värd 22:-? :p
Var först inne i en skivaffär och köpte present till Magnus, sjukt längesen man köpte en skiva, nu när spotify finns liksom!
Sen blev det Kicks för jag hade sett att de hade ett sett med fyra dofter från CLEAN i ett giftset för 699:-, vilket kap, de är ju så sjukt fräscha! Behövde dessutom ny mineralfoundation, köper IsaDoras 01 Light Apricot!
Sen blev det H&M där jag köpte två klänningar, en tvärrandig vardagsklänning med smala ränder i offwhite och marinblått med tunna rep som axelband och i midjan och en tvådelad med korta ärmar och omlottskuren v-ringning där ovandelen är cremévit och kjolen som är rynkad och har fickor är i marinblått. Jag köpe ochså ett par solglasögon i wayfarer modell som var i brunt leopardmönster och sen en puderpuff.
Efter det gick vi in på Gina Tricot där jag köpte en lång stickad kofta/tunika som är tvärrandig i offwhite och marinblått med guldknappar på axlarna och ett guldfärgat stelt armband som är i tre kedjor, två smalare och en tjockare i mitten!
Bilder kommer upp sen, fast har bara mobilkamera atm...
Sen käkade vi på SubWay, har varit sugen på det hur länge som helst och Karro hade inte ätit där inna, lika gott som alltid!

-

Igår jobbade jag på kvällen och det var inte så mycket att göra, men min chef skulle iväg så jag jobbade istl för henne. såg ut som att det skulle regna hela dagen men det kom inte förrän vi var på väg hem från bussen sen haha.
Jason följde med hem igår med och vi bestämde oss för att iaf försöka se en film innan vi somnade, vi har inte orkat det de andra dagarna haha. Så jag tänkte att om vi poppade popcorn så hade vi ju iaf något att sysselsätta oss med medans vi kollade film, så skulle vi inte somna. Började kolla på en film som hette typ Cross tror jag. Den var superdålig så vi kollade Solsidan istl, typ de första avsnitten :p

Dessie - Whatcha Got

http://www.youtube.com/watch?v=NzSAzuv1_Rs&feature=relmfu
Så sjukt bra låt!

Idag!

Idag blir det jobb igen, börjar klockan 11 så vi tar bussen fem över halv. Jason vaknade precis den lilla latmasken hihi, nej han behöver ju ine sminka sig och sånt så han måse ju inte gå upp lika tidigt som mig.
Har precis målat naglarna igen med det nya lacket, vet inte om det är lacket ellere mina naglar det är fel på men de flagnade jättemycket och nästan bara trillade av naglarna :S Måste nog börja äta mer b-vitamin ändå, det ska ju vara bra för naglar osv. Men jag hatar verkligen att ta tabletter, usch.
Nu ska jag fixa mitt hår, om det ens är lön med tanke på hur mycket det blåser idag! Men vi ska iaf gå till bussen så jag kan ta med mig paraply om det skulle regna och det lär inte blåsa på samma sätt heller då :)

Gårdagen!

Det blev en tidig dag igår, regnade huur mycket som helst! Vi tog bussen hem vid två och sen gick vi och köpte chips och läsk, jag är dålig på det här med att banta :P Vi är förresten jag och min pojkvän, vi jobbar ju ihop, hur mysigt som helst! :) Resten av dagen spenderades i sängen med film och vi kollade även lite på solsidan, jag som inte ens ville kolla på det från början, men Jason gillar det så jag gav det ett försök och det är faktiskt helt okej :)
På kvällen blev jag extremt sugen på brownies så jag googlade och hittade världens kanske bästa sida, brownies.se, hur perfekt är inte det? Så jag hittade ett recept med kakao och O´boy för vi hade ingen choklad hemma, och det blev supergott! Vi åt upp nästan allt själva haha.
Vi såg förresten den filmen The Town, jag har velat se den länge för Blake Lively är med, hon som spelar Serena i Gossip Girl, men hon hade bara en pytteliten roll och jag förstod mig nog inte riktig på filmen.

Godmorgon!

Här sitter jag och festar på ett glas vatten och lyssnar på the voice, hinner inte äta frukost idag, tog sovmorgon haha. Ska strax sminka mig och fixa håret och sen iväg till jobb! Om det inte har regnat bort i detta vädret haha. Får se hur mycket det blir att göra idag, folk verkar inte vilja sitta på en uteservering i Mölle hamn när det regnar av någon anledning?
Tänkte chilla lite innan jag fixar mig, bättre om håret får självtorka lite innan jag fönar det, har ju extensions så det blir ju mycket hår som ska torka och det går inte snabbt haha. Tur jag har en timme tills busen går iaf! Fast det är klart, det är ju inte såå gott om tid... nej nu måste jag fortsätta, får inte missa bussen, de går bara en gång i timmen!
Puss och kraam

Seg söndag som vanligt!

Idag har jag inte orkat skriva något alls för att jag har varit så trött, och jag var inte ens ute igår! Så jag skriver en sammanfattning om dagen som gått och mina tankar och funderingar medan jag väntar på att mitt nya nagellack ska torka!
Började dagen med att bli väckt av ett sms från min pojkvän vid halv nio som visade sig ville att jag skulle jobba istället för honom, romantiskt va? Haha.
När jag hade gjort mig iordning åkte jag med min familj till Väla, vilket visade sig vara en rätt dum idé, alla andra var nämligen också där, vi hade missat att det är sommarrea. Det blev ingen direkt shopping för mig idag heller, köpte bara IsaDoras nya nagellack Second Nail, för mina naglar har blivit så väldigt sköra, och ett shine serum från Proffs, har aldrig testa det förut men det är säkert  bra?
Sen åkte jag och lämnade mina arbetskläder, tvättade och strukna såklart, och det var verkligen som om en tyngd lyftes från min kropp och jag gick därifrån med ett leende!
Resten av dagen har jag bara varit seg, trött och haft huvudvärk och därför kollat en hel del på SATC igen! Såg hela säsong 5 och började på säson 6, jag måste verkligen skaffa mig en hobby!
Jag har dock engagerat mig såpass mycket i bloggvärlden idag att jag har märkt att det fortfarande pratas mycket om vikt och hur man ska/inte ska äta för att må bra. Det har också varit en debatt om fyllekäk/bakiskäk om det är bra eller inte. Och det är ju såklart bra att kroppen får i sig salter/mineraler och vätska efter en blöt utekväll, men det är ju just maten och inte alkoholen som gör en tjock, för alkoholen förbränns som värme i kroppen(en av alla onödiga fakta jag går omkring och  berättar för folk, jag har hur mycket sånt som helst!). Men i vilket fall som helst så är det ju faktiskt inte bra att dricka överhuvudtaget just ur hälsoperspektiv, och jag har faktiskt inte druckit sen i januari, det lockar inte alls längre, inte som när man var liten. Och nu ska jag ta tag i att vara lite mer hälsosam och äta mer frukt och grönt och mindre kolhydrater och mjölkprodukter.
Sådär! nu är andra lagret nagellack applicerat och ska bara torka. sen är det läggdags för mig! Har för en gångs skull varit ordentlig och borstat tänderna, tvättat av sminket, smort in ansiktet, flätat håret och nu ska jag bara smörja in lite b-u-s på väl valda delar där det har frsvunnit. Ser ut som om jag har en konstig hudsjukdom! Det är konstigt att det försvinner så på vissa ställen men inte på andra, men händerna är väl mer utsatta antar jag. Jag har förresten märkt en märkligt sak när jag tvättar och smörjer in mitt ansikte, nämligen att jag missar näsryggen ibland och det blir superdumt när jag ska sminka mig efter att jag smort in mig, för foundation och liknande fastnar inte alls på samma sätt då och jag ser urdum ut haha!
Nej nu har jag tråkat ut er för mycket med onödiga grejer, jag gör det ibland, men det var inte meningen att det skulle bli ett så långt inälgg!
Godnatt och sov så gott och hoppas ni har en härlig sommarvecka framför er!

Läggdags... snart

Nu är det dags att kolla SATC! Var bara tvungen att kolla på lager157.com först, de har ju lite rea och jag var ute på deras outlet idag med familjen men hann inte kolla själv. Funderar på att bege mig ut dit imorgon när jag har fixat lite här hemma. Som vanligt när det är rea så hittade jag ju såklart bara fina saker till ordinarie pris, haha.
Kom förresten på att jag behöver en ny klocka nu när jag satt och kollade på misterbling, men deras är kanske liiiiite too much. Den jag har nu med Hello Kitty känns liite väl barnslig, don't you think? Vill ha typ en stilren, men ändå blingad, tips?
Anyway, blir nog en tidig kväll, är redan sjukt trött haha. Borde gå och göra mig iordning innan SATC, måste smörja in mig med b-u-s, började försvinna massor idag, ser inte klokt ut, var tvungen att skrubba mina händer för det var så ojämnt, fast nu är de vita och resten av mig brun typ, inte snyggt alls haha
Passade på att kolla lite på ginatricot.com med, när man ändå är igång liksom. Visade sig att de också har rea nu och en maaaassa snygga saker! Blir helt hagalen, haha, tur att jag inte har varit där på ett tag typ :p H&M hade också jättestor rea, och de har dessutom ändrat sin hemsida!
Nu ska jag surfa runt lite till, sen måste jag resa mig, börjar få ont i rumpan av att sitta likadant så länge haha

Bling-bling

Sitter och kollar på www.misterbling.se , det är iaf kul och Kissie tipsade om en superbra sida innan www.kimstore.se de har supersöta smycken och sånt och allt är jätteblilligt! wwww.cocoo.se är förövrigt också en helt utmärkt smyckessida med superfina saker! :)
Ströläser i Elsas Värld också, Sofi Fahrmans andra bok, beställde hem en massa böcker från cdon.com för ett tag sen. Kom på att jag nästan alltid översätter böcker till engelska i huvudet när jag läser dem, så varför inte beställa dem på engelska från början liksom? Kom fram till att det är för att det är så annorlunda på originalspråket och man kan missa en del då.
Sen när jag har kollat färdigt ska jag ses SATC, har typ två säsonger sonm jag inte har sett, helt sjukt med tanke på hur längesen det är som de sändes :$ Äääälskar SATC, lätt en av världens bästa serier! Jag älskar Gossip Girl också och Dirty Sexy Money var sjukt bra! Så synd att de bara gjorde två säsonger :/

Palla!

Eftersom jag vet att ingen läser här så kan jag lika gärna passa på att kräka av mig lite och om någon skulle läsa detta så ber jag om ursäkt för gnället!
Jag orkar inte att någon känner det nödvändigt att gå omkring och hitta på saker om mig?!? Jag är supertrevlig mot alla alltid, även mot dem jag inte borde vara det, och så får jag bara en massa skit och lögner om mig? Det är så extremt löjligt! Det är högstadiebeteende.

RSS 2.0