Marc Jacobs Daisy eau so fresh

Här kommer en bild på parfymen jag pratade om förresten!
Doftnoter:
Toppnoter: Röd grapefrukt, hallon, gröna blad och päron
Hjärtnoter: Violkronblad, vildros, äppelblomma, litchifrukt och jasminkronblad
Basnoter: Mysk, plommon och cederträ
Doftnoter:  Toppnoter: Röd grapefrukt, hallon och päron  Hjärtnoter: Violkronblad, ros och jasminkronblad  Basnoter: Mysk, plommon och cederträ

haft fullt upp fast ändå inte!

Sist jag skrev var tydligen i måndags, oooops.....
Får väl berätta om min vecka då haha
I tisdags minns jag faktiskt inte riktigt vad jag gjorde, men i onsdags gjorde jag massor! Vaknade, tränade, åt frukost och sen stack jag ut en sväng i Höganäs med mamma. Mamma skulle klippa sig två och jag började jobba fyra så vi hann ju umgås en stund :) Först var vi på Gruvtorgets Parfymeri för jag var bara tvungen att lukta på Marc Jacobs nya Daisy och den luktade helt underbart! Jag ska absolut köpa den! Sen pratade vi med hon som äger butiken och då nämnade hon att det skulle vara Fashion Evening i Höganäs idag så efteråt gick vi och köpte biljetter dit! Sen var vi i bokhandeln eftersom vi båda hade presentkort där, men vi hittade inget. Sen skulle mamma klippa sig ju, hos min gamla barndomskompis faktiskt! Och nu har jag bokat tid för att klippa lugg! Spännande! Det blir efter jobebt på måndag, får se hur det blir hihi!
Sen avr vi och fikade på Kakboden för jag blev så sjukt sugen på rostbiffsbaguette, fast de hade bara med rostbiffsröra, men det var också supergott! Sen fick jag bråttom till jobbet där jag hade min första stängning som tydligen gick superbra! Fast jag var orolig att jag skulle ha glömt något viktigt, så jag sov inte så bra på natten sen, haha :p
Fast jag tränade på förmiddagen i tisdags och sen jobbade jag från tre till stängning. Har världens snällaste kollega med som skrev en lapp med allt jag skulle göra och sen lämnade sitt telefonnummer så jag kunde ringa om det var något. Så det var därför inga problem att stänga egentligen :)
Idag har jag jobbat från 9:30-17:30 och sen var det ju Fashion Evening i Höganäs 18:30! Var där med mamma för vi köpte ju biljetter i tisdags. När vi kom dit fick vi goodiebags innehållande massor med godis, strumpor, pennor, nyckelringar, doftprover från Calvin Klein och Carolina Herrera, hårspray från Schwarzkopf, ansiktstvål från Kanebo, hårinpackning från Schwarzkopf, tvål, rabattkuponger till åtta butiker i Höganäs som gäller nu i helgen (fast jag kommer inte köpa något) och sen lite annat smått och gott! Sen avr det mingel med snacks och vin, sånguppträdande av en tjejgrupp från Höganäs, lotteri och slutligen såklart modevisning med kläder från lokala butiker. Det var absolut en kul grej även om jag inte handlar kläder här. Men det behövs absolut lite mer sånt i Höganäs, synd bara att det mest var gamla tanter där, hade varit mycket roligare med yngre folk!
Sen blev det en glass på väg hem och nu sitter jag här och lyssnar på Britney Spears och Girls' Generation och äter varma koppen med broccoli och blomkål, jag är typ alltid hungrig haha!

segis!

Godmorgon! Typ iaf haha...
Idag vaknade jag väl typ vid tio och då blev det frukost. Hade egentligen tänkt träna först, men ibland blir det inte som man tänkt sig. Men nu är det dags för träning! Var bara tvungen attvila lite efter frukosten. Satt och kollade på www.bubbleroom.se för att se om jag hittade något kul. De har ju en kampanj på facebook där man får 200:- rabatt om man handlar för 500:-, det står mer om det på deras facebooksida! :) Får se om jag hittar något, ska kolla mer i veckan för jag måste ändå vänta tills jag får lön ju!
Nu har jag vilat färdigt så nu är det dags för träning! Har "The Girls Next Door Workout" som jag tränar med, de tjejerna som var tillsammans med Hugh Hefner innan :) Jag brukar oftast köra Hollys pass eftersom jag sällan har tid när jag tränar haha. Har jag mer tid gör jag dock både Hollys och Bridgets, Kendras pass är inget för mig! Börjar dock alltid med iaf fem minuter på crosstrainer för uppvärmning, är man otränad så är man haha :)
Puss och kram!

haha palla!

Hade precis världens mest efterblivna samtal med min pojkvän som jag tror typ slutade med att jag kom fram till att han är en banan och vi ska nog bara vara ihop på facebook i framtiden?

Hemma!

Nu har jag kommit hem från jobbet och har både hunnit äta och kolla på tv en stund. Det är helt sjukt så hungrig man kan bli av att jobba, kanske för att det alltid är en massa mat omkring en. Blir så dumt bara för då äter jag supermycket sen blir jag mega-mätt haha :p
Kollade på superstylisten jonas idag, det började förra veckan och jag antar att jag har börjat följa det nu. Har så mycket tid över när inte Jason är hemma. Men det är iaf ett helt ok program om en svensk kille som har flyttat till Hollywood och är kändisstylist :)
Missade tyvärr finalen av Top Model idag, men fick ändå tyvärr veta redan i lördags vem som vann eftersom att en vän råkade säga för mycket haha, men jag är inte förvånad, hon gjorde grymma bilder! :)
Nu är det strax läggdags, jag är supertrött! Som tur är jobbar jag stängning imorgon med så börjar inte förrän tre :)
Puss och kram!

Cupcakes!

Nu har jag och lillebror varit ute på en liten promenad i Höganäs i det härliga vårvädret! Solen värmer verkligen, så underbart! Fast jag vågar knappt säga ngåot för sist jag yttrade mig om hur härligt det är med vår så började det snöa :p
Har fått min post nu, fyra nya böcker att läsa, mycket trevligt! Sen fick jag reklam från ellos med träningskläder med, fast det är inte riktigt min grej haha. De hade dock väldigt mycket fint och söta bikinis :) Och jag ska faktiskt köpa en form av träningsplagg när jag får lön, nämligen rosa reebok easytone! Måste se om de fungerar, om de gör det är det ju supernice för jag behöver verkligen träna mina ben! Uppdatering om dem kommer när de är inhandlade och testade! :)
Nu ska jag iväg och äta mamma nybakade cupcakes! <3
Puss och kram!

på tal om jobb....

Afasi – Jobb för er som har spotify
http://www.youtube.com/watch?v=A6T-2qkWysE

jobb!

Nu håller jag på att göra mig iordning, ska ju börja jobba kl. 16:00, jobbar till stängning idag!
Lillebror kom hit och åt frukost så jag hann inte träna innan jag åt, får se om vi hinner med en promenad innan jag ska jobba! Men nu har vi lyssnat på Hanson brothers, så sjuuuukt längesen man hörde dem haha! Kommer ihåg det avsnittet av Family Guy där Quagmire erkänner att han hade en crush på en av dem, han visste inte att de var killar! Family guy är nog en av de roligaste serierna ever! men jag har dock inte sett de nya avsnitten än, väntar tills Jason kommer hem om typ 25 dagar, för de tär lite vår grej att kolla på det och jag hade faktiskt aldrig ens sett det innan vi träffades för lite mer än två år sen!
Nu ska jag fortsätta att göra mig iordning medans lillebror kollar på våra kaniner! :)
Puss och kram!

börjar bli förkyld?

Usch och fy, känns som att jag börjar bli förkyld! Fast sen åt jag en banan(mycket vitaminer) och hämtade ett stort glas vatten(har ett glas från marimekko som förmodligen är en vas egentligen, som rymmer 7 dl) så nu börjar det ändå kännas lite bättre. Ska gå och lägga mig snart med, börjar inte förrän 4 imorgon så hinner sova länge och förhoppningsvis träna med.
Men innan jag går och lägger mig ska jag läsa Fokis blogg, började läsa den för typ nån vecka sen så har en del att ta igen haha.
Jag brukar egentligen inte läsa blogga men en av mina bästa vänner är helt blogg-galen och hon fick mig intresserad av Foki, plus att hon även dök upp när jag satt och googlade Kawaii :) Vi har rätt mycket gemensamt ändå och därför gillar jag hennes blogg. Innan hade jag nästan inga sidor sparade som favoriter men nu har jag 46 stycken! Den som ändå vore rik, så mycket söta kläder och smycken jag hade shoppat då! Ska lägga upp lite länkar någon dag! :)
Puss och kram!

söndag

Idag är det verkligen söndag, rastlös, uttråkad, trött och sjukt mätt haha. Orkar inte ens dricka te trots att jag är supersugen på det, men jag är för mätt :p
Men just nu sitter jag och pratar med min älskade Jason som befinner sig i Frankrike, Val Thorens närmare bestämt, sen den 10e december och han kommer inte hem förrän den 15e april, men bara 26 dagar kvar nu! Att man kan längta så galet mycket efter någon är inte klokt! Men har heller aldrig varit ifrån någon som betyder så mycket för mig så länge.
Men åter till te haha. Jag brukar sitta och surfa runt lite grann efter typ söta saker, mest med cupcakes och hello kitty på haha, jag är en sån nörd! Men hittade iaf bl.a. denna übersöta tesil på www.bluebox.se , de har riktigt gulliga saker där och massor med cupcakes på!
De finns i fyra olika sorter och det finns bl.a. latteskedar med samma motiv, supercute!

gulligt!

Så söt min mamma kan vara! Hon och hennes man(som förövrigt heter Magnus) har varit i Danmark hela dagen på utflykt typ, de är så söta. Och när de kom hem åt vi pizza och jag fick tre stycken Disney "kinder egg" men prinsessor i istl för leksaker, bara för mamma vet hur "prinsessig" jag är hihi :) Så jag var ju givetvis tvungen att äta alla på en gång för att se vilka det var haha, fick två st Snövit och en Jasmine. Total choklad verdos, dumt när jag försöker vara nyttig, jag bara failar hela tiden. Får träna imorgon :)
Men nu ska jag fixa en kopp viol te och kanske äntligen kolla på Djävulen bär Prada, så sjukt länbgesen jag såg den! Igår var det Marie Antoinette som gällde. Började fundera lite över hur det egentligen gick till med hennes liv typ, för filmen skildrara ju inte exakt hur det gick till, så jag kollade upp det på wikipedia när jag kom hem ^^ Hon gifte sig när hon bara var 15 år och avrättades när hon var 38, riktigt hemskt. Men jag gillar filmen ändå för den visar mest det glammiga i pastellfärgade klänningar när de äter macarons och dricker champagne, vilken lyx! Så hade jag också velat ha det om jag var rik hihi :) Minus avrättningen osv då givetvis! Bara champagne och macarons och härliga klänningar!
Puss och kram!

här är jag!

Hejsan!
Jag har funderat superlänge på att börja blogga men inte riktigt orkat haha. Jag skaffade en twitter men det slutade med att ajg itne uppdaterade den på typ ett halvår... Men idag kom jag äntligen på ett (enligt mig) perfekt bloggnamn så jag bestämde mig för att jag måste ha det innan någon annan. Sen får vi väl se hur spännande det blir här haha.
Puss och kram!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0